CORNELIE DE JONG

Cornelie is sinds 2007 executive coach. Daarbij kan ze putten uit haar ruime (internationale) ervaring in het werken met leiders, managers en professionals. Ze is gespecialiseerd in thema’s rondom leiderschap, verandering en (persoonlijke) ontwikkeling, die naar boven komen tijdens het werken binnen grote organisaties, zowel in teams als in individuele sessies. Ze combineert haar coaching expertise en haar corporate achtergrond om executives te helpen professioneel succesvol en effectief te laten zijn. Haar manier van werken is verbindend, inlevend, associatief en resultaatgericht.

Voordat Cornelie in 2007 het roer omgooide, heeft ze management- en directieposities vervuld bij onder andere ELLE, Arthur D. Little, Interpolis en Achmea. Ze heeft haar baan opgezegd om aan de Fotoacademie te studeren voor documentair en portretfotograaf (in 2010 afgestudeerd). Daarnaast is ze aan de slag gegaan als consultant en executive coach voor zowel individuele cliënten als teams. In haar werk als coach komt haar ervaring in de business samen met haar academische achtergrond en werkt ze met haar cliënten aan hun organisatie- en leiderschapsvragen.

Tot haar cliënten behoren o.a. het Radboudumc, UMC Utrecht, Karolinska University Hospital, Heliomare, ENZA, TIAS Business University, RSM Buisness School, Univé, ATKearney, FMO Bank en werkt ze voor Phyleon en the Kets de Vries Institute (KDVI).

Cornelie heeft Rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij heeft de Executive Master Degree in Consulting and Coaching for Change van INSEAD in Fontainebleau.

Ze woont in Rotterdam met haar man en twee honden. Naast haar werk reist ze graag, wanneer maar mogelijk met hun drie volwassen kinderen. Verder is ze het liefst te vinden in haar keuken en tuin.

Foto Cornelie de Jong